Categorieën
Archief

Semana Ibero-Americana de la Justicia Internacional

Het Instituto Iberoamericano de la Haya para la Paz, los Derechos Humanos y la Justicia Internacional (IIH) organiseert voor de tiende keer op rij de Semana Ibero-Americana de la Justicia Internacional.

De missie van het IIH is om een platform te bieden aan de verschillende actoren de Ibero-Amerikaanse regio om hun acties toe te lichten, hun ervaring te delen en hun visie bijdragen over kwesties die verband houden met het tot stand brengen van vrede, de bescherming van de mensenrechten, de preventie van wreedheden en de strijd tegen straffeloosheid.

De Semana Ibero-Americana de la Justicia Internacional is een congres met een uitgebreid programma van verschillende activiteiten en lezingen, gegeven door experten van alle hoeken van de wereld, over diverse onderwerpen die nauw aansluiten bij het IIH.

Waneer? 2-9 juni 2023
Waar? Den Haag

Het volledige programma met alle activiteiten per dag, kunt u hier terugvinden.