Categorieën
Voortgezet onderwijs

Verandering centrale examenprogramma’s

Op dit moment worden in opdracht van het Nederlandse Ministerie van Onderwijs de examenprogramma’s voor de talen die in het voortgezet onderwijs worden onderwezen, waaronder Spaans, herzien en herschreven.


Ook de syllabus Spaans wordt herschreven. Daarom heeft Spaans Levende Talen uw expertise en mening nodig, zodat de definitieve versie van de syllabus de didactische ideeën, de professionele visie en de realiteit van de klassenpraktijk van docenten Spaans werkzaam in het voortgezet onderwijs in Nederland weerspiegelt. Bent u een docent met een professionele opleiding en jarenlange ervaring, bent u de docent die dagelijks met de realiteit van de klas te maken heeft? Dan bent u nodig.

Afgelopen dinsdag 18 april vond een consultatieronde plaats om meningen te verzamelen onder onze leraren en feedback te geven aan de SLO. Daarin heeft Spaans Levende Talen ideeën voor noodzakelijk geachte hervormingen gegeven.

Dit bericht verscheen eerst op de website van Spaans Levende Talen.