Categorieën
Congressen en lezingen Evenementen

Conferentie Platform Spaans

Het Spaans verovert de wereld en ook in Nederland groeit de interesse! Biedt jouw school al Spaans aan? Wat kunnen anderen leren van jullie ervaringen en welke uitdagingen komen jullie tegen? Overweegt jouw school binnenkort Spaans te gaan aanbieden?

Op vrijdag 13 september organiseert Platform Spaans een inspirerende bijeenkomst waar jij bij kan zijn. De ontmoeting vindt plaats in het OBA Oosterdok Theater, te Amsterdam.

Laten we samen successen vieren en oplossingen vinden voor deze uitdagingen!

PROGRAMMA:

13:00 – Welkom
13:15 – Conferentie: ‘De economische waarde van het Spaans in de wereld’ door dr. David Fernández Vítores, Universiteit van Alcalá (Spanje)
14:00 – Discussie en vragenronde
14:15 – Koffiepauze
15:00- Presentatie: Vernieuwingen in het moderne vreemdetalenonderwijs in Nederland, met bijdragen van:

  • Ministerie van Onderwijs
  • SLO
  • Nuffic

15:30 – Rondetafelgesprek: ‘Successen en uitdagingen in het onderwijs van het Spaans in Nederland’ met schooldirecteuren uit het voortgezet onderwijs
16:30 – Vragenronde
17:00 – Afsluiting

Doe mee en draag bij aan het succes van het Spaans in Nederland! Bevestig uw aanwezigheid via het aanmeldingsformulier (klik hier).

We kijken ernaar uit je te zien op 13 september. ¡Hasta pronto!

2 reacties op “Conferentie Platform Spaans”

Mijn directeur wil wel meegaan, maar ze spreekt geen Spaans. Is de volgende bijdrage in het Engels?: “De economische waarde van het Spaans in de wereld’ door dr. David Fernández Vítores, Universiteit van Alcalá (Spanje)

Beste Ries, de hele conferentie zal in het Nederlands en in het Engels doorgaan. Het is dus geen probleem als je directeur geen Spaans spreekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *