Categorieën
Congressen en lezingen Evenementen

Landelijk Congres Spaans Levende Talen

Om de twee jaar vindt in Nederland het Nationaal Congres voor Leraren Spaans plaats, en het staat zeker bovenaan de lijst voor iedereen die betrokken is bij het onderwijzen van de Spaanse taal in Nederland. Tijdens dit tweedaagse evenement, georganiseerd door Levende Talen Spaans in samenwerking met het Instituto Cervantes en de Consejería de Educación, nemen onze taaldocenten deel aan workshops en verkennen ze de exposantenbeurs, waar ze in contact komen met uitgeverijen en andere partners die actief zijn op het gebied van het Spaanse taalonderwijs. Dit jaar krijgt het congres ook een speciale vertegenwoordiging van de Sociedad Belga de Profesores de Español de la lengua.

Programma

Twee dagen om kennis en ervaringen te delen.

Bekijk hier het programma

Toegangsbewijs

Leden van Levende Talen:   €15
Niet leden van Levende Talen: €50
Welkomstdiner: €32

Workshops

Op vrijdag 5 april begint het congres met een activiteit: na de openingsceremonie verkennen we onder leiding van Carole Westerkamp de stad Utrecht, waarbij we de aanwezigheid van de Spaanse cultuur in Nederland ontdekken. Dit is geen gewone workshop, maar een verrassende “walkshop”. Na de wandeling wacht ons een gezellig diner waar we kunnen proosten en genieten van elkaars gezelschap.

Op zaterdag 6 april zal de plenaire sessie het beste begin zijn voor een boeiende en aangename dag. Bovendien zullen de beste uitgeverijen aanwezig zijn. 

Lees hier over  de workshops en culturele instellingen die meedoen aan het congres.

Praktische informatie

Wanneer? Vrijdag 5 april en zaterdag 6 april
Waar? Instituto Cervantes. Domplein 3, Utrecht.
Registreren via cenutr@cervantes.es

Ga voor meer informatie naar www.congresspaans.nl