Categorieën
Onderwijs Voortgezet onderwijs

Docenten Spaans HELP!

Docenten Spaans: collega’s van de Radboud Universiteit doen onderzoek naar literatuuronderwijs in Moderne Vreemde Talen en Nederlands in de bovenbouw vwo. Heel graag horen ze van jullie welke teksten jullie inzetten tijdens de literatuurlessen en welke factoren een rol spelen in de selectie van deze teksten. Ook als je (nog) niet veel doet aan literatuuronderwijs is jouw bijdrage heel waardevol. 


Via deze link kom je bij een online vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 15 minuten.


Voel je vrij om de link te delen met collega’s in Nederland. Vooral voor het (nog) relatief kleine schoolvak Spaans is het belangrijk dat er voldoende docenten deelnemen aan de enquête zodat we kunnen worden meegenomen in dit soort landelijke onderzoeken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *